Dr. Jeremy De Brauwer

thorax- en vaatchirurgie

Biografie

Dr. Jeremy De Brauwer liep school in het Sint-Jozefscollege te Sint-Pieters-Woluwe (Brussel) en studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar hij in 2004 promoveerde als arts.

Hij genoot zijn opleiding algemene chirurgie in het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo (Sint-Truiden, 2004-2006), het Algemeen Ziekenhuis Klina (Brasschaat, 2006-2008) en het Universitair Ziekenhuis Leuven (2008-2010). Vervolgens bekwaamde hij zich verder in de thorax- en vaatheelkunde gedurende 1 jaar in het Imeldaziekenhuis (Bonheiden) en gedurende 2 jaar in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen.

In 2012 behaalde hij zijn getuigschrift van bijzondere bekwaamheid in de vaatchirurgie (Belgian Society of Vascular Surgery).

Dr. De Brauwer was gedurende 2 jaar werkzaam als staflid thorax- en vaatchirurgie in de Europaziekenhuizen te Brussel. Sinds juli 2015 vervoegt hij de dienst thoracale en vasculaire chirurgie te AZ Sint-Dimpna (Geel). Sinds de oprichting is hij coƶrdinerend arts van de multidisciplinaire diabetische voetkliniek.

Maak een afspraak