Beste patiënt,

Zoals je ongetwijfeld weet hebben we momenteel te maken met een wereldwijde zorgcrisis veroorzaakt door het coronavirus. De overheid heeft een aantal ingrijpende maatregelen genomen om deze crisis het hoofd te bieden. 

Eén van die maatregelen is dat geplande (en meestal minder dringende) consultaties en ingrepen voorlopig niet kunnen doorgaan. Deze maatregel is noodzakelijk om het risico op besmetting binnen de ziekenhuismuren, zowel voor onze patiënten als zorgverleners, zo veel als mogelijk te beperken. 

Wat houdt dit praktisch voor jou in?

  • Je hebt een geplande consultatie of ingreep.

Wekelijks wordt de planning door onze artsen overlopen. Zij evalueren de urgentie van jouw behandeling of raadpleging. Onze artsen zullen jou zélf telefonisch contacteren om te melden of deze behandeling of consultatie al dan niet kan doorgaan.  

Omdat er nog geen zicht is op de evolutie van de coronacrisis kunnen we jou nog geen nieuwe afspraak geven. Zodra de crisissituatie achter de rug is en de maatregelen opnieuw versoepelen, contacteren we jou opnieuw om een nieuwe geschikte datum te zoeken. 

  • Je hebt een dringend medisch probleem.

Onze vaatchirurgen blijven beschikbaar: je blijft zeker welkom met dringende problemen en vragen!

Contacteer ons:

1/ telefonisch via het secretariaat Heelkunde op 014 57 70 21 

2/ via mail  heelkunde@ziekenhuisgeel.be. Graag duidelijk vermelden aan welke arts de vraag gericht is. 

Dringend medische hulp nodig?
Bel 112 of kom naar spoedgevallen!

Enkel samen kunnen we deze crisis overwinnen. Daarom herhalen we graag de eenvoudige, maar broodnodige richtlijnen: