Sinds begin juli 2016 is de site www.vaatgeel.be beschikbaar voor alle patiënten, huisartsen en collega-specialisten. Je kan op onze website nuttige informatie terugvinden rond long- en vaataandoeningen en hun behandeling, evenals praktische informatie over het artsenteam en hun raadplegingen.

Reeds lange tijd speelden we binnen onze dienst met het idee om een eigen website te creëren, hiermee vooral inspelend op de steeds groeiende vraag naar informatie van zowel patiënten als huisartsen uit de regio.

In deze moderne tijd van digitalisering zijn mensen het immers gewoon dat alle informatie op amper enkele muisklikken verwijderd is. Reeds voor een patiënt op raadpleging komt, heeft hij het web al afgespeurd naar een verklaring voor zijn klachten en wenst hij nuttige en correcte informatie rond bepaalde behandelingen of ingrepen. Zoals er via zoekmachines wordt gezocht naar een bakker in de buurt, verlangen patiënten ook te weten bij welke arts ze terecht kunnen met hun specifieke problemen.

Om aan deze vraag tegemoet te komen lanceren wij voor jou onze website. We wensen je op deze manier correcte en duidelijke informatie aan te bieden over specifieke ziektebeelden en behandelingen en verwijzen je graag naar de geschikte arts voor onderzoek en behandeling van jouw klacht. Tegelijk willen we de toegankelijkheid van onze dienst verhogen met praktische informatie omtrent onze raadplegingen, zowel voor patiënten als voor collega-huisartsen.

De website is klaar en we zijn trots op het resultaat. We hopen dat hij een belangrijk hulpmiddel kan zijn voor jou!